Academia Frandaser

 
ESP | CAT

Programes de qualificació professional inicial

Inicia la teva nova professió

A través de la millora del sistema, integrat per centres educatius com la nostra Acadèmia Frandaser, empreses i entitats, es creen els centres de FP integrats que combinaran ofertes FP-ocupació amb FP-inicial. Això comporta una garantia de qualitat del sistema, ja que hi ha una millora continuada dels centres, innova la formació professional i l'especialització i formació permanent dels nostres professors, anima a la iniciativa emprenedora, tot això amb una avaluació periòdica que fa que la nostra qualitat formativa sigui excel·lent.     

    En el cas de la nostra acadèmia Frandaser, podràs, a través d'aquest Programa de qualificació professional inicial, obtenir la Certificació Acadèmica d'Auxiliar de Perruqueria i Estètica, registrat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, a la qual consta la qualificació final obtinguda i les unitats de competència del catàleg de qualificacions professionals acreditats, així com un diploma acreditatiu.

Temari

MÒDUL A
Formació professional específica en què es desenvolupen competències del perfil professional de perruqueria / estètica perquè l'alumne es pugui incorporar al món professional amb una qualificació, reconeguda per l'Institut Català de Qualificacions Professional i, al mateix temps poder iniciar un itinerari de formació professional.

MÒDUL B
Formació bàsica de caràcter general que ofereix la recuperació i adquisició de coneixements i capacitats bàsiques que faciliten l'aprenentatge de la professió.

Existeix també un mòdul C que s'ha de cursar paral·lela o simultàniament en un Institut de Secundària del Departament d'Educació i que permet l'obtenció, al costat dels mòduls anteriors, del Graduat en ESO.

REQUISITS

  • No posseir el graduat en ESO.
  • Tenir 16 anys en el moment d'iniciar el curs o bé abans de finalitzar l'any natural.

INFORMA'T

Si la teva vocació és formar part del sector de perruqueria i estètica i vols iniciar-te en aquest món, no ho dubtis!
CONTACTA AMB NOSALTRES
Avisos legals
On som
  • ACADÈMIA DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA
  • c/ Enric Morera, 3-9
    cp : 08840
    Viladecans (Barcelona)

  • DILLUNS a DIVENDRES de 9:00 a 13:00h i de 15:00 a 19:00h