Academia Frandaser

 
ESP | CAT

Sobre Frandaser

Formant professionals des de 1979

La nostra Acadèmia Frandaser és una acadèmia de llarg recorregut professional. Els nostres 45 anys en el sector així ho avalen. Des que vam sorgir el 1979, la nostra evolució i qualitat ha anat creixent dia a dia fins a poder confirmar que som la única acadèmia oficial homologada per la Generalitat a la zona de Viladecans.

La nostra acadèmia és un centre d'ensenyament privat autoritzat per el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Educació per impartir Ensenyament de Formació Professional Especifica impartint Cicles Formatius de Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar i Estètica i Bellesa, els títols oficials de la professió.

Igualment, oferim la possibilitat de poder realitzar els cursos de capacitació professional, així com cursos d'especialització per a aquells professionals que vulguin continuar formant-se.

els nostres cursos estan destinats tant a aquelles persones que vulguin formar-se a títol personal, com a estudiants o professionals provinents d'altres instituts, siguin públics o privats.

En Frandaser disposem d'instal·lacions modernes i un sistema didàctic actualitzat que garanteix als nostres alumnes la formació i preparació necessàries per assolir l'èxit professional. La nostra experiència formativa, des de 1979, així ho avala, confirmant-com a part impulsora que ha donat lloc a un gran teixit tant empresarial com professional a Viladecans.

La nostra missió

 • 1
  FORMACIÓ
  Oferir als nostres alumnes la possibilitat no només d'aprendre, sinó també d'obrir nous camins en el nostre sector.
 • 2
  PROFESSIONALITAT
  Crear i formar grans professionals que sàpiguen manejar-se amb qualitat en el seu treball
 • 3
  QUALITAT
  Tots els cursos incorporen una clientela a la qual assegurem una alta qualitat en els nostres serveis.
 • 4
  ASSESSORAMENT
  Assegurant-se que tant alumnes, com a clients resolguin tots els seus dubtes dins del nostre sector.
 • 5
  CONFIANÇA
  La que ens donen els 40 anys d'experiència que ens avalen.
On som
 • ACADÈMIA DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA
 • c/ Enric Morera, 3-9
  cp : 08840
  Viladecans (Barcelona)

 • DILLUNS a DIVENDRES de 9:00 a 13:00h i de 15:00 a 19:00h